Bu Sayfa Citbu.com - Bahçe Çiti ve Bahçe Teli ÜYESİDİR... Citbu.com

3 Aralık 2015 Perşembe

Panel Çit ve Panel çit fiyatları

Ankara Çankaya Panel Çit firması

Çankaya Panel Çit denildiği zaman aklımıza birçok farklı çit gelmektedir. Bunlardan biri ve en çok bilineni de panel çit olarak gösterilebilir. Panel çitler, günlük yaşamda en sık rastladığımız çit türlerindendir. Oyun sahalarında ve parklarda da genellikle panel çit türünde koruma ürünleri kullanılır. Bu çitler, sınır belirlemede de önemli bir görev üstlenmektedir. Eviniz, iş yeriniz ya da farklı nitelikteki bir yaşam alanınız için klasik çit ya da panel çit kullanmayı düşünüyorsanız, mutlaka kaliteli ürünlere yönelmelisiniz. Bazı insanlar, sırf ucuz oldukları için kalitesiz malzeme kullanan firmaların üretmiş olduğu çitleri satın almaktadırlar. Peki, güvenliğiniz için


almış olduğunuz bir ürünün yeterli kaliteye sahip olmaması ne kadar mantıklıdır? Elbette çit ve benzeri koruma ürünlerinde ilk dikkat etmemiz gereken husus kullanılan malzemenin kalitesi ve güvenlik açısından değeridir. Kalitesiz bir çit, bizi asla koruyamayacak ve güvenliğimizi sağlayamayacaktır. Aynı durum panel çitler için de geçerlidir ve panel çit alacağımız zaman da aynı durumu göz önünde bulundurmamız gerekir.

Panel Çit Sistemleri
Sektörde panel çit sistemlerinde kaliteli ürün üygulamaları ve uygun fiyatları bulabileceğiniz panel çit ürünlerini yetkili personellerimizden bilgi alarak ihtiyacınız olan mekanlara uygulatabilirsiniz.

Panel Çit Fiyatları
Panel çit sektöründe kaliteli ihçilik ile sağlam malzeme altarnetifleriniz uygun fiyatlar ile temin edebilir ihtiyacınız olan alanları telma panel çit sietemleri ile örebilirsiniz. Yıllarca şirket garantisi ile kullanacağınız sistemleri uygulayabilir ve fiyat seçeneklerimiz için irtibata geçebilirsiniz.



Panel Çit Sistemleri
Villa yazlık gibi korunması gereken mekanlarda, kreş, yuva oyun evi ve okul gibi çocuklarının güvenliğinin ön plana tutulduğu yerlerde en iyi çit sistemlerinden biri de panel çitlerdir. Panel çitler çok geniş bir kullanım alanına sahip olduğu için çok fazla kullanılmaktadır. Otoyol aralarında, site bahçelerinde, askeri alanlarda, maden, rafineri ve liman gibi kritik öneme sahip yerlerde, sanayi tesislerinde ve girilmesi istenmeyen özel öneme haiz her alanda panel çitler kolaylıkla kurularak kullanılabilir. Çitlerin güvenli ve sağlam duruşu, dış etkenlerden kolay kolay etkilenmemeleri, ve uzun ömürlü olmaları da tercih edilmelerini sağlamaktadır.

*Panel çit montajı hakkında bilgilendirme!.
Panel çit teli 2.5 metre uzunluktadır. Her 2.5 metre arasında bir direk kullanılmaktadır (Ortadan esneme yapabilir. Extra direk 1.25 metre arasında direk kullanılması halinde fiyat direk başı fiyat fark etmektedir. )
Panel çit Beton zeminlere montaj esnasında çelik dübel ile betona sabitlenmektedir. Zeminin toprak olması durumunda Çit direkleri 50 cm uzun tutularak yere 50 cm'lik çukurlar kazarak harç yapılır ve beton atılır.
Direklerin üzerine kapakları takılır ve çelik dübel üzerindeki vidaları sert bir şekilde sıkılır. Bahçe çiti montajı esnasında gerekli olan tek şey elektriktir.

Çankaya PANEL ÇİT FİYATLARI “17 TL İLE 25.00 TL M2”

panel çit fiyatları metrajın yüksekliği , uygulanan  yer,  zeminin beton , toprak ve kademeli olması, ve istenilen özellikler doğrultusunda değişim göstermektedir.
Panel çit paneli:   13.50TL / m2
Panel çit komple seti:   17.00TL / m2
Panel çit direği 60*60:   20.00TL / m
PANEL ÇİT UYGULAMA FİYATLARI:
Panel çit montajı 1 metrelik paneller:   6.00  TL/mtül
Panel çit montajı 1.5 m.lik:   9.00 TL/mtül
Panel çit montajı 2.00 m.lik: 11.00 TL/mtül
PANEL ÇİT AKSESUARLARI:
Çelik dübel 12 lik:      0.65 TL/Ad.
Profil kapağı:      0.75 TL/Ad.
Profil kelepçesi:      090 TL/Ad.

*PANEL ÇİT ÖZELLİKLERİ ;
Tel Çapı ; 4,5 mm + 5 mm
Göz aralığı ; 5x 15 mm
Dikmeler ; 50x50 Kutu profil
Yükseklik ; 60 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm , 150 cm,  200 cm
Genişlik ; 250 cm
Özellikleri ; Galvaniz üzeri Elektro statik fırın boyalı.

Size en uygun panel çit fiyatları için bizi hemen arayın…

PANEL ÇİT EKİPMANLARI:
ÇELİK DÜBEL
10 X 85  sarı renk sac malzemeden, gömlekli çelik dübel
KLİPS
UV  karşı korumalı kırılmaz plastik
KAPAK
UV  karşı korumalı kırılmaz plastik
AKILLI VİDA
Paslanmaz inox somun cıvata
DİREK
50 X 50  mm çapında 1,5 mm kalınlığında galvaniz profil direk.
FLANŞ
12 X 12 cm ebatında 4 mm kalınlığında demir malzemeden 4 delikli direk flanşı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder