Bu Sayfa Citbu.com - Bahçe Çiti ve Bahçe Teli ÜYESİDİR... Citbu.com

3 Aralık 2015 Perşembe

Bahçe telleri , Bahçe kapısı, Hayvan kafesleri, Bahçe teli

Çankaya Bahçe Teli Fiyatları ve Panel çit maliyeti ;
Bahçenizin Çevresi ve zeminin durumuna göre maliyetin hesaplanması için müşteri temsilci ustalarımız ile kısa bir görüşme yapabilirsiniz bu sayede size en net fiyatı bu şekilde verebiliriz. Panel çit fiyatları genelde işin yapılacağı alana göre çok fark edebilir.

Bahçe teli Panel çit nedir ;
Bahçe tellerimiz hem güvenlik alanında hemde estetik bakımından mükemmel kalitesi ile bakım ve onarım tamir ve boya masrafı çıkartmaz. Ürünlerimiz 10 Yıllarca kullanılabilir ve estetik görünümünden taviz vermez!. Bahçenizin Dışarıdan görünümünü hapsetmez ve 5x15 göz aralıkları ile kalitesini ortaya koyar. Ürünlerimizin Fabrika çıkışıdır ve fırın boyalıdır bu yüzden orjinal rengini 10 yıllarca koruyabilir. Kısacası kaliteyi en uzmanından sipariş vermeniz durumunda montajını kısa süre içerisinde yaptırmak istiyorsanız hemen iletişim numaramızı kullanarak bize ulaşın ve size sorulacak kısa kısa detay sorularına cevap veriniz.
Çankaya Çevre koruma sistemleri Tel çit uygulaması haftanın 7 günü kesintisiz devam etmektedir. Çit montajı pazar günü dahil her gün yapılmaktadır. Bu bakımdan siparişlerinizi ne zaman isterseniz verebilirsiniz.  Çevrenizi ve Bahçenizi istenmeyen tüm kötülüklerden korumak sizin elinizde karar vermeniz durumunda telefon bağlantısı ile hemen siparişinizi verebilirsiniz.


Çankaya Bahçe Kapı sistemleri ve Garaj kapıları imalatı ve Montajı ;
Bahçe kapısı çitlerle aynı modelden yapılarak takım olması sağlanmaktadır. Bahçe kapılarınızın fabrikamızda hazırlanarak montaj yapılacak alana getirilmesi ve montajının yapılması çit montajı ile eş zamanlı işlemektedir her boyutlarda çit kapı imalatı mümkündür ve istediğiniz ölçülerde tasarlanmasını ve üretilmesini sağlamaktayız. Servis kapısı veya Garaj kapısı , Bahçe kapıları, Raylı kapılar, Kayar kapılar, Yana kayan kapı, Kanatlı kapı, Çit kapı, Panel çit kapı sistemleri ile hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi isteriz siz isteyin biz en iyisini ve en garanti olanını sizin için hazır hale getirelim.


Çankaya Hayvan Kafesleri ve Tel çit Kafesler hakkında bilgilendirme ;
Hayvan barınakları için istediğiniz her alana hayvanlarınıza ait çevrilmiş bir alan istiyorsanız sizin için süper geliştirilmiş sistemlerimiz mevcuttur dilediğiniz alanı dilediğiniz metrelerde bölmek mümkündür zemin ne olursa olsun bizim sistemde her alana çit montajını yapmaktayız hayvanlarınızın komşularınızı veya bahçenizi, çiçeklerinizi, bitkilerinizi huzursuz etmemesi için bu sistemi geliştirdik ve hizmetinize sunduk. Kapısı ve istendiği taktirde çatısı dahi olabilir hayal etmeniz yeterlidir. Diğer müşterilerimiz için yapmış olduğumuz referanslarımıza bakarak fikir edinmek isteyebilirsiniz. Hayvanlarınızın büyüklüğüne göre her metrede çit mevcuttur ve kesinlikle hayvanlarınıza herhangi bir zarar vermez.

https://www.facebook.com/ankarapanelcit       Ankara panel çit
https://www.youtube.com/watch?v=_6kA68j9tW0   panel çit
https://www.youtube.com/watch?v=1t7S-otcouA   Tel örgü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder