Bu Sayfa Citbu.com - Bahçe Çiti ve Bahçe Teli ÜYESİDİR... Citbu.com

3 Aralık 2015 Perşembe

Jiletli tel ve Jiletli tel fiyatları

Çankaya Jiletli Tel Firması
Çankaya Helezon Jiletli Tel
Çankaya Düzlemsel Jiletli Tel
Çankaya Düz Hat Jiletli Tel
Jiletli Bariyer Telleri dayanıklı, uzun ömürlü, ekonomik ve hızlı montaj özellikleri ile etkili bir koruma sistemidir.

Jiletli tel fiyatları üretici firmalara göre değişkenlik göstermektedir, ucuz jiletli telleri kalitesinden bir şey kaybetmeden yaptırmak için bizleri aramanız yeterlidir.

Çankaya jiletli tel firması olarak Çankaya keşif alanlarımız içerisindedir.
Çankaya jiletli tel fiyatlarını telefon numaralarımızdan öğrenebilirsiniz.
Çankaya bölgesinde jiletli tel uygulamalarınızda, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Jiletli Tel Uygulaması ve Montajı.
Ankara geneli jiletli tel uygulaması faaliyet alanlarımız içerisinde. Eğer sizde jiletli tel uygulama montajı yaptırmak istiyorsanız, müşteri danışmanımız'dan bilgi, fiyat, teklifi, keşif talep edebilirsiniz.
Jiletli Tel (Razor Wire)
Jiletli tel uygulaması daha çok yüksek ve önemli güvenlik ihtiyacı olan alanlarda tercih edilen keskin bıçaklardan oluşan bir teldir.
Jiletli tel çeşitleri;
Helezon jiletli tel
Düzlemsel jiletli tel
Düz hat jiletli tel
Kaynaklı jiletli tel olmak üzere dört farklı kullanıma sahiptir.    

Güvenlik amaçlı olarak vazgeçilmez bir araç olan jiletli teller caydırıcı olmak bakımından da en etkili olan koruma yöntemlerinden biridir. Son yıllarda daha çok kullanılmaya başlayan jiletli tel çit sistemleri, şekillerine göre de kendi arasında guruplara ayrılmaktadır. Kolay anlaşılabilmesi için helezon jiletli teller akordeon şeklinde sarmal iç içe geçmiş olarak tarif edebiliriz. Düzlemsel jiletli tel ise olimpiyat halkaları şeklindedir. Daha çok güvenlik zaafı olan siteler, askeri alanlar, hava alanı, özel mülk, sınır güvenliği gibi alanlarda kullanılan helezon ve düzlemsel jiletli tel sistemleri, AISI 304 veya 430 kalite paslanmaz çelikten ya da galvaniz çelik tel üzerine sıcak'daldırma galvanizli sac kaplayarak üretilir. Oldukça radikal bir güvenlik yöntemi olan jiletli çitler, dayanıklı, uzun ömürlü, ekonomik ve kolay montaj özelliği ile oldukça etkin bir koruma sistemidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder